SBC Webinar

Protikoronski ukrepi z vidika davčne zakonodaje

09. 03. 2021 - 10:00

Leto 2020 je bilo v znamenju protikoronskih ukrepov. Ti so v marsičem krojili poslovanje podjetij. Krojili bodo tudi poslovne izkaze in davčno osnovo podjetij. Ob številnih svežnjih protikoronskih ukrepov se tudi v SBC – Klubu slovenskih podjetnikov zavedamo, da je izjemno težko imeti pregled nad vsemi posebnostmi.

Zato smo povabili Finančno upravo RS, da nam pomaga odgovoriti na bistvena vprašanja, povezana z bilancami za leto 2020 in davčno osnovo.


 


Sodelujoči

SBC Webinar bo moderiral Goran Novković, izvršni direktor SBC.

Udeleženci boste lahko zastavljali vprašanja.

Vsebina

Predavatelj: Jure Meze, podsekretar uprave za davke na Finančni upravi RS. Iz prve roke boste lahko izvedeli več o protikoronskih ukrepih z zornega kota njihovega vpliva:
- na izkaz poslovnega izida in
- posledično na davčno osnovo davka od dohodkov pravnih oseb.

Jure Meze na generalnem finančnem uradu Finančne uprave RS pripravlja pojasnila in zavezujoče informacije s področja davka od dohodkov pravnih oseb, zato je zagotovo prava oseba za to tematiko.

Webinar bo moderiral Goran Novković, izvršni direktor SBC. Udeleženci boste lahko zastavljali vprašanja.

Kontakt

Radi bi ostali v stiku.
Izberite najbolj priročen način kontakta in
odgovorimo vam v najkrajšem možnem času.

info@sbc.si

Partnerji

Generalni

NLB

Srebrni

SID banka Geni

Bronasti

NKBM Triglav Armat

Vsebinski

Dun Breadstreet

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.