SBC Webinar

Poslovne priložnosti za slovenske podjetnike v diaspori in domovini

02. 06. 2021 - 14:00

SBC organizira prvi SBC Webinar skupaj s SGBN - Slovenian Global Business Network.

Gost: Vladimir Dobosch

Cilj je poslovno povezovanje slovenskih podjetnikov po svetu s podjetniki v Sloveniji. Želimo, da slovenska podjetniška diaspora in vrhunskimi podjetniki iz domovine skupaj krepijo slovensko gospodarsko prisotnost po svetu.

 


Sodelujoči

SBC Webinar bo moderiral Goran Novković, izvršni direktor SBC.

Udeleženci boste lahko zastavljali vprašanja.

Vsebina

Na prvem dogodku bo gost Vladimir Dobosch, ki je CEO in soustanovitelj podjetja IPTE. Podjetje zaposluje 870 ljudi, od tega več kot 40 % inženirjev, in se ukvarja z dobavo avtomatizacijskih rešitev in testnega inženiringa za elektronsko in mehansko industrijo. Podjetje je prisotno v 12 državah sveta, v letu 2019 so imeli 125 € prometa. Vladimir Dobosch prihaja iz Belgije, njegove korenine pa segajo v Slovenijo, saj je bila njegova mama Slovenka. Gospod Dobosch je delal tudi v podjetju Alcaltel, pred tem pa v podjetju Philips.

Webinar bo potekal v angleškem jeziku.

O PODJETJU

Podjetje: IPTE - Integrated Production Test Engineering
Ukvarjajo se z dobavo avtomatizacijskih rešitev in testnega inženiringa za elektronsko in mehansko industrijo
Ustanovljeno: 1992 v Belgiji. Začeli so s standardnimi stroji, sedaj razvijajo in izdelujejo proizvodnje obrate na ključ. Ukvarjajo se tudi z elektronsko in strojno industrijo.
Prisotni v 12 državah po vseh svetu.
 

Kontakt

Radi bi ostali v stiku.
Izberite najbolj priročen način kontakta in
odgovorimo vam v najkrajšem možnem času.

info@sbc.si

Partnerji

Generalni

NLB

Srebrni

SID banka Geni

Bronasti

NKBM Triglav Armat

Vsebinski

Dun Breadstreet

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.