SBC Webinar

Podjetnik, ki dela na 6 projektih razvoja cepiva za covid-19

18. 03. 2021 - 10:00

SBC Webinar odpira novo poglavje: pogovore z vrhunskimi podjetniki, od katerih se vsi lahko veliko naučimo. V prepletu pogovorov bomo izvedeli veliko o novih trendih, aktualnih informacijah ter zanimivih podjetniških trikih in zabavnih anekdotah.

Ste vedeli, da je med člani SBC podjetje, ki dela na 6 projektih razvoja cepiva za covid-19? To je CLEANGRAD iz Ljutomera, vodilni ponudnik čistih prostorov.19?


Sodelujoči

SBC Webinar bo moderiral Goran Novković, izvršni direktor SBC.

Udeleženci boste lahko zastavljali vprašanja.

Vsebina

 

Podjetje ima več 17-letno tradicijo, za sabo pa več kot 190.000 m2 celovitih rešitev v izgradnji čistih prostorov za farmacevtsko, kozmetično in prehrambno industrijo ter bolnišnice. Tudi zlato boniteto, kar kaže na zanesljivega partnerja. Ponosni so, da se lahko pohvalijo z dolgo vrsto mednarodno priznanih referenc, ki so njihove večletne stranke: Pfizer, Novartis, Janssen Pharmaceutica, Baxter, GlaxoSmithKline – GSK …

Z vrhunskih podjetnikom Jernejem Zupančičem, solastnikom podjetja Cleangrad, se bomo med zanimivimi podjetniškimi temami pogovarjali tudi o tem, kako brani zelo dobre kadre pred močnimi farmacevtskimi podjetij, ki bi si jih želeli prevzeti. Morda pa iz druge roke izvemo kaj več o napovedih cepljenja.

Pogovor bo vodil Goran Novković, izvršni direktor SBC. Udeleženci boste lahko zastavljali vprašanja.

Kontakt

Radi bi ostali v stiku.
Izberite najbolj priročen način kontakta in
odgovorimo vam v najkrajšem možnem času.

info@sbc.si

Partnerji

Generalni

NLB

Srebrni

SID banka Geni

Bronasti

NKBM Triglav Armat

Vsebinski

Dun Breadstreet

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.