SBC Webinar

Obvladovanje tveganj in financiranje po koroni: negotovost, a tudi priložnosti

21. 04. 2021 - 10:00

Poleg znanih tveganj v proizvodno/prodajnem procesu, s katerimi se podjetniki srečujete pri poslovanju v normalnih časih, ste v času korone izpostavljeni tudi dodatnim tveganjem (plačilna disciplina, zamude v dobavah …). Helena Belingar, direktorica Trgovinskega bančništva v NLB, vam bo predstavila, kako v teh negotovih razmerah uravnoteženo obvladovati poslovna tveganja enako za kupca, prodajalca in dobavitelje ali podizvajalce. Ob tem lahko s primerno strukturo z njimi olajšamo tudi financiranje dobavnih verig.


Sodelujoči

SBC Webinar bo moderiral Goran Novković, izvršni direktor SBC.

Udeleženci boste lahko zastavljali vprašanja.

Vsebina

Z Natašo Simčič, direktorico Kreditnih analiz pravnih in fizičnih oseb v NLB, pa boste pogledali bančni vidik na poslovanje podjetij v zaostrenih razmerah in pomen obvladovanja obratnih sredstev za uspešno poslovanje po izhodu iz krize. Upravljanje obratnih sredstev in denarnega toka je že v vsakdanjem poslovanju podjetja ena pomembnejših nalog finančnika. V trenutnih zaostrenih gospodarskih razmerah, ki jih zaznamuje omejen dostop do virov likvidnosti, pa je tovrstna vloga pomembnejša kot kadarkoli doslej.

Pogovor bo moderiral Goran Novković, izvršni direktor SBC. Udeleženci boste lahko zastavljali vprašanja.

Kontakt

Radi bi ostali v stiku.
Izberite najbolj priročen način kontakta in
odgovorimo vam v najkrajšem možnem času.

info@sbc.si

Partnerji

Generalni

NLB

Srebrni

SID banka Geni

Bronasti

NKBM Triglav Armat

Vsebinski

Dun Breadstreet

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.