SBC Webinar

Kako razporejati zaposlene ob nenadnih spremembah?

28. 01. 2021 - 10:00

Kako enostavno planirati in razporejati zaposlene v trenutnih turbulentnih, negotovih razmerah? Na webinarju, ki ga SBC organizira s članom kluba, podjetjem Četrta pot, d.o.o, bosta predavateljici Mojca Hafner Jereb, produktni vodja in Monika Rutar, vodja prodaje, predstavili sodobna digitalna orodja za agilno slednje dinamiki delovne zakonodaje in upravljanja človeških virov.

 


Sodelujoči

SBC Webinar bo moderiral Goran Novković, izvršni direktor SBC.

Udeleženci boste lahko zastavljali vprašanja.

Vsebina

Predvsem bosta podali nasvete in aktualne informacije za lastnike podjetij in njihove HR in IT oddelke. Največji poudarek bo na predstavitvi digitalnega pripomočka, ki odpravlja težave pri obvladovanju nenadnih odsotnosti in zamenjav zaposlenih, ter pri opravljanju več nalog hkrati znotraj rednega, dežurnega, nadurnega dela ali nadomeščanj, ne glede na to, v kateri panogi se vaše podjetje nahaja.

Webinar bo moderiral Goran Novković, izvršni direktor SBC. Udeleženci boste lahko zastavljali vprašanja. 

 

Kontakt

Radi bi ostali v stiku.
Izberite najbolj priročen način kontakta in
odgovorimo vam v najkrajšem možnem času.

info@sbc.si

Partnerji

Generalni

NLB

Srebrni

SID banka Geni

Bronasti

NKBM Triglav Armat

Vsebinski

Dun Breadstreet

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.